logistica@chembau.ro
Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Politica Cookies Sunteti de acord?

Despre noi

Viziune

Sa devenim partenerul favorit, de incredere  pentru pentru oricare potential client datorita raportului calitate/pret al produselor noastre imbinate cu servicii superioare bazate pe cunostintele si experienta comuna a noastra si mai ales a dumneavoastra.

 

Misiune

Sa livram rezultatul asteptat si plus valoare oricarui partener prin cresterea duratei de viata, protejarea si scaderea incidentelor instalatiilor, bazat  pe utilizarea produselor si serviciilor noastre. Sa venim cu solutii chimice inteligente pentru majoritatea problemelor intalnite.

 

Echipa

Puterea echipei noastre vine din imbinarea cunostintelor si experientelor generatiei mature cu dinamismul, optimismul si motivarea generatiei tinere.

 

Valorile noastre

•    Profesionalism 
•    Grija pentru detalii 
•    Munca in echipa 
•    Initiativa si Inovatie 
•    Respect, Incredere si Integritate 

 

Povestea noastra

ChemBAU Chemikalien se vrea o firma dinamica, capabila sa ofere solutii chimice inteligente pentru multe din problemele pe care le intalniti zi de zi. Credem ca avem darul de a ne asculta partenerii si de a comunica corect si concret despre situatii intalnite si solutiile propuse. Mare parte din oferta noastra se adreseaza instalatiilor termotehnice pe care le intelegem in amanunt. Oferim deasemenea solutii chimice dedicate si industriei auto sau industriei constructiilor.

 

Succesul nostru vine din capacitatea de a ne asculta si intelege clientii si partenerii.

Dovada acestui fapt sta chiar in acest site precum si in testimonialele partenerilor nostri.

Povestea noastra continua numai datorita dumneavoastra…