logistica@chembau.ro
Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Politica Cookies Sunteti de acord?
Produse

CLEANEX ANTICALCAR - Pachet curatare centrale termice murale

Cod produs: Cleanex Anticalcar
Disponibilitate: Fara Stoc / Incearca Echivalent
89,00RON
Cant: Adaugă în Coş  Comandă Rapid!

Comandă Rapid

CLEANEX ANTICALCAR - Pachet curatare centrale termice murale

CLEANEX ANTICALCAR - Pachet curatare centrale termice murale

CLEANEX® ANTICALCAR - pachet complet pentru inlaturarea depunerilor de calcar prezente in schimbatoarele de caldura. Pachetul este compus dintr-un set de produse utilizate la curatarea centralelor termice murale. Solutiile faciliteaza executarea operatiunilor care permit exploatarea optima a sistemului, asigurand o curatare eficienta a schimbatorului de caldura si neutralizarea resturilor acide ramase in urma spalarii. 

Beneficii: 
✔ Permite curățarea centralelor murale cu puterea de până la 35kW 
✔ Dizolvă până la 525g de calcar din schimbătorul de căldură.
✔ Aditivat pentru protecția schimbătoarelor din: cupru, aluminiu, inox, oțel. 
✔ Restabilește rapid eficiența transferului termic. 
✔ Neutralizează resturile acide rămase în urma dezicrustării cu soluție acidă. 
✔ Pasivizează suprafețele curățate (împiedică apariția fenomenului de ruginire a elementelor). 

Pachetul contine: 
Un flacon 1.25kg DEZINCRUSTANT - Solutie acida cu actiune rapida, destinata curatarii depunerilor de calcar, magnetita si maluri din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice, boilerelor sau instanturilor folosite la prepararea apei calde. 

Un flacon 1kg PASIVIZANT - solutie lichida cu proprietati bazice (alcaline) care asigura neutralizarea reziduurilor acide ramase in centrala termica in urma curatarii depunerilor cu DEZINCRUSTANTUL acid. Utilizarea produsului ofera si protectie impotriva ruginirii elementelor din fier/otel. 

1 buc. KIT DETERMINARE PH (5 determinari) - este destinat monitorizarii intregii operatiuni de curatare, verificand rapid proprietatile bazice ale solutiei/fluidului termic. Testul consta in imersarea unei benzi de hartie speciala in solutia de analizat si simpla comparare vizuala a culorii cu schema de culori prezenta pe ambalaj. 

1 set manusi de protectie 
1 buc folie de protectie 

Mod de utilizare

1. Cuplati pompa de spalare cu rezervor de plastic si invertor de sens la echipamentul care necesita dezincrustare. Inaintea manipularii substantelor chimice utilizati materialele de protectie puse la dispozitie in pachet. 
2.Introduceti doza de DEZINCRUSTANT in rezervorul pompei de spalare. In functie de gradul de incrustare, adaugati 4-6 litri apa la temperatura de 20-40°C. 
3. Circulati solutia de curatare in instalatie. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceput. 
4. La finalizarea dezincrustarii, recuperati solutia utilizata in rezervorul pompei unde o neutralizati prin dozare treptata a cate 100-200ml de PASIVIZANT, verificand nivelul de aciditate cu ajutorul stripsurilor de pH, in vederea eliminarii solutiei in condtii de siguranta. 
5. Solutia de PASIVIZANT ramasa va fi dozata in rezervorul pompei impreuna cu 4 litri apa si se va recircula in echipamentul curatat. La final, echipamentul va fi clatit cu apa pana la un pH neutru.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: